aartsenfruit kids foundation

Aartsenfruit Kids Foundation is ontstaan naar aanleiding van het honderdjarige jubileum van AGF importbedrijf Aartsenfruit BV. De stichting werd in 2007 opgericht door Jack en Hellen Aartsen en wordt gevormd door zeven enthousiaste bestuursleden en betrokken mensen die verbonden zijn met Aartsenfruit.

Kinderen hebben het recht om te weten!
AKF wil bereiken dat kinderen bewust worden in wat ze doen, in hoe ze omgaan met anderen én met zichzelf. Kinderen hebben het recht te weten hoe voeding, natuur en welzijn met elkaar verbonden zijn. Door in begrijpelijke kindertaal - zonder opgestoken wijsvinger - inzicht te geven in o.a. het belang van goede voeding en een gezonde levensstijl, kunnen ze later bewustere en daarmee betere keuzes maken voor zichzelf en hun omgeving.

Het is stoer om Oer Gelukkig te zijn!
Bij de verdere ontwikkeling van haar gedachtegoed raakte AKF geïnspireerd door het boek ‘Oersterk’ van Richard de Leth. Gesterkt door zijn inzichten ontsproot de gedachte ‘het is stoer om Oer Gelukkig te zijn!’. Ofwel ‘stOerGelukkig’. Onder deze naam en met deze filosofie ontwikkelt de stichting diverse projecten en activiteiten zoals het schoolproject 'Stoere Traktaties'.

Meer informatie
www.aartsenfruitkidsfoundation.com